Hovězí s mrkví a bramborem
Potřebné ingredience
hovězí maso (cca 500 g vcelku), karotka, bílý pepř, sůl, cukr, 1 lžíce citrónové šťávy, máslo, instantní jíška
Postup přípravy
Pomalit 8 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Po vyjmutí masa do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).
K tomu brambory v páře vařené, máslem polité.
Hrnec trochu máznout máslem, doprostřed položit maso a kolem nasypat na kolečka pokrájenou mrkev. Maso trochu posolit, opepřit bílým pepřem, na mrkev položit kousek másla, vše maličko podlít.
Pomalit 8 hodin na LOW. Po vyjmutí masa jsem do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé